Progress Leeuwarden

Massage

Tarieven
30 minuten €28
   

Direct Afrekenen

Massage werkt ontspannend voor zowel lichaam als geest. Naast het verlagen van spanning in spier- en bindweefsel heeft massage een positief effect op de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Het verbetert de doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en heeft een positief effect op de werking van je immuunsysteem.

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassge is geschikt voor iedereen die zijn/haar spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zacht tot stevig kneden en strijken. Een ontspanningsmassage vermindert stress en vermoeidheid , -en verlaagd de spierspanning. 

Sportmassage
Een sportmassage word preventief gebruikt om blessures te voorkomen of om het herstel van je spieren na een inspanning te bevorderen. Een sportmassage zorgt dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd en richt zich op het stimuleren van de doorbloeding in de spieren. Tijdens de massage gaan we ook opzoek naar triggerpoints, ook wel spierknopen genoemd. Een spierknoop is een kleine, lokale verkramping in de spier. Door deze verkramping ontstaat er een ophoping van afvalstoffen. Door druk uit te oefenen op de triggerpoint worden de afvalstoffen afgevoerd, verbeterd de doorbloeding en neemt de pijn af.

 

Proefles aanvragen