Progress Leeuwarden

Personal Trainer Leeuwarden

Tarieven 
Losse Les  €43
6 trainingen €240
12 trainingen  €470
24 trainingen  €950
   
Abonnement  
1 training p/w €155 per maand
30 min p/w €79,00 per maand

Direct Afrekenen

Een personal trainer in Leeuwarden zoeken kan spannend zijn. Iedereen is uniek, wij bij Progress begrijpen dat. Wat je doel ook is, wij helpen je graag! Personal trainer Carmen gaat samen met jou doelen en wensen in kaart brengen en helpt jou die doelen stap voor stap te bereiken. Belangrijk vinden wij hierbij dat er haalbare doelen worden gesteld. Strive for progress not perfection!

Werkwijze Personal Trainer


Bij het intake gesprek gaan we jouw wensen en doelen in kaart brengen en concreet maken. Ook gaan we (niet onbelangrijk!) kijken of er een klik is; dit vinden wij essentieel om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Op de juiste manier bewegen tijdens een training is belangrijk om het beste resultaat uit je training te halen en blessures te voorkomen. Daarom doen we ook een beweeganalyse om een goed beeld te krijgen van hoe jij beweegt en waar we aan kunnen werken.

Meten is weten! Om jou progressie goed te kunnen monitoren doen we een aantal metingen en nemen we testen af. Welke testen en metingen dit zijn is afhankelijk van jouw doel. Personal Trainer Leeuwarden bij Progress, Strive for progress not perfection!

Proefles aanvragen