Progress Leeuwarden

Reviews

Een training van Carmen is afzien met een lach. Je gaat helemaal kapot, maar de dagen daarna voel je het resultaat. Na een maand merk je dat je kracht en conditie met sprongen vooruit gaat. De kracht van Carmen is dat ze met gevarieerde oefeningen elke keer je grenzen weet te verleggen. Niet op door te pushen, maar door met een lach je te motiveren om verder te komen. Zo zijn wij fitter en 10 kilo lichter geworden.

Luchien en Anita

14-12-2020

Carmen is heel kundig en professioneel. Ze heeft verstand van zaken en motiveert je echt om door te gaan. Op een gezellige wijze met veel humor is het een leuke effectieve manier om aan jezelf te werken!! Go for it…

Sharon Hogenhuis

Leeuwarden 28-07-2021

"Indrukwekkend in uitstraling en persoonlijkheid"

Sinds kort train ik bij Progress en ik ben onder de indruk van de grote variatie aan materiaal en de hoge mate van meedenken en support bij de trainingen. Door de uitstraling van de locatie en het enthousiasme van Carmen voel ik me zeer welkom om te werken aan mijn fitheid en gezondheid.

Siska Sprenger

Groningen 02-08-2021

Na een jaar revalidatie, fysio en zelf aan de slag te zijn geweest. Ben ik afgelopen week begonnen met Personal Training onder leiding van Carmen. Heel erg fijn om samen aan de slag te gaan en te kijken naar de mogelijkheden die er WEL zijn. 

Progress it is!

Suus

Leeuwarden 02-06-2021

Carmen is enorm professioneel en geeft goede lessen,sporten bij Carmen is een stukje persoonlijke aandacht en kleinschalige waardoor je weet dat je met de juist manier met je lichaam bezig bent.

Elise ten Have

Leeuwarden 02-08-2021

Carmen zorgt altijd voor een gezellige en positieve sfeer, waardoor zelfs de meest uitdagende trainingen en oefeningen meevallen. Ook weet ze als geen ander je te motiveren, aansturen en begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doelen. Een echte aanrader!

Arya

Leeuwarden 11-08-2021

Goede sportschool met oog voor de klant. Kleinschalige lessen met persoonlijke aandacht. Ik volg de boks lessen. Carmen zorgt er voor dat de les leuk is, maar ook dat je een goede workout krijgt! Een aanrader!

Inge Kuipers

Leeuwarden 24-08-2021

Als professionele sporter hebben de trainingen van Carmen mij erg geholpen om weer topfit te worden!!
Carmen heeft mij geholpen met een eetprogramma, dit in combinatie met intensive training (2 keer per week) heb ik snel mijn doelen kunnen bereiken.

Marco

Leeuwarden 17-08-2021

Je niveau maakt niet uit, hier word je goed ondersteund in het behalen van je doelen

A.Stoker

Leeuwarden 22-08-2021

Leuke intensieve personal training waar de focus echt op jou als deelnemer ligt.

Stefan Efde

Leeuwarden 25-08-2021

Ik sport al ongeveer 2 jaar met Carmen. Tijdens de training helpt ze mij met persoonlijke aandacht en motivatie om mijn grenzen op te zoeken. Er is plaats voor gezelligheid tijdens de training, maar Carmen weet je ook flink aan te pakken! Al met al een fijne ervaring.

Nienke

Leeuwarden 19-05-2021

Inmiddels ben ik ongeveer 6 weken aan het trainen bij Carmen met als doel wat gewicht te verliezen. Ik heb al eerder bij personal trainers getraind, maar nog niet het gewenste resultaat bereikt. In de afgelopen paar weken ben ik al best een paar kilo kwijt, waar ik heel blij mee ben. Daarnaast ben ik ook heel blij met Carmen als trainster. Wat trainen bij haar leuk maakt is het feit dat elke training anders en afwisselend is. Ze pakt heel erg op welke oefeningen ik leuk vind in een training en gaat hiermee verder. Trainingen worden echt gepersonaliseerd. Af en toe heb ik wat last van knieklachten. Hier helpt Carmen mij heel erg bij. Zodra ik last krijg, verzint ze gelijk een andere oefening en is ook altijd buiten trainingen bereikbaar voor vragen en adviezen, wat ik zeer waardeer.

Yvonne

21-07-2020

Fit aan je werkdag beginnen, persoonlijke aandacht en zorg, nooit hetzelfde programma, gezelligheid, een kleine groep. Allemaal redenen waarom ik het fijn vind om te sporten onder leiding van Carmen. Geen training is hetzelfde.

Gerda Bruinsma

11-06-2020

Proefles aanvragen